ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΜΑΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μηχανικός Λογισμικού

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα τον Αύγουστο του 1981. Το 1990 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με πραγματικό κώδικα και σε ηλικία μόλις 13 ετών κατάφερε να γράψει το πρώτο του αξιόλογο πρόγραμμα – το γνωστό σε όλους παιχνίδι (ελληνικής κατασκευής) Arcanoid, σε γλώσσα BASIC. Τον ίδιο χρόνο απέκτησε και το πρώτο του πτυχίο από το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών LOGICA, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά από σύγχρονες για την εποχή ενότητες του κλάδου της πληροφορικής, όπως προγραμματισμό, ρομποτική, βάσεις δεδομένων, διαχείριση λογισμικού, δακτυλογράφηση κ.α. Το 1999 τελείωσε το λύκειο και ένα χρόνο μετά, αφού πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, έφυγε για την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα το Birmingham, όπου και ξεκίνησε τις σπουδές του στον τομέα του προγραμματισμού. Αυτό αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Γιάννη, αφού μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφερε να περάσει μία σειρά από 80 ενότητες, 50 εκ των οποίων ήταν στον τομέα του προγραμματισμού, 14 στις βάσεις δεδομένων, 12 στη διοίκηση επιχειρήσεων και 4 στην αγγλική φιλολογία. Το 2004 αποφοίτησε από το U.C.E. – πλέον University of Birmingham - Millennium Point, με τον τίτλο του «Μηχανικού Λογισμικού». Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αναγνώρισε το πτυχίο του και ξεκίνησε την πρώτη του συνεργασία με ελληνική εταιρία, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την «Hellas Πληροφορική». Τον ίδιο χρόνο ολοκλήρωσε και μία νέα σειρά από ενότητες προγραμματισμού και σχεδίασης, επενδύοντας πλέον στις γνώσεις του προγραμματισμού πάνω σε διαδικτυακές εφαρμογές και στις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το 2006 γύρισε στον τόπο από όπου ξεκίνησε την πληροφορική, στην Πτολεμαΐδα, όπου και άνοιξε το δικό του γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες προγραμματισμού, σχεδιασμού ιστοσελίδων, βάσεων δεδομένων αλλά και Service Η/Υ. Το 2010 και για ενάμιση χρόνο, συνεργάστηκε με την διαφημιστική εταιρία «The Partners», που εδρεύει στην Κατερίνη. Την άνοιξη του 2011 και αφού ολοκλήρωσε όλα τα Projects που του ζητήθηκαν, επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα και πλέον βρίσκεται σε νέο γραφείο επί της οδού 25ης Μαρτίου 23 (1ος όροφος).


HEADER PROGRAMMER
ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Προγραμματιστής

Ο Κώστας είναι ένας δραστήριος και δημιουργικός νέος, με μεγάλη αγάπη για την τεχνολογία, τον προγραμματισμό και τα video games, αφού από μικρή ηλικία σκάλιζε, χαλούσε και ξαναέφτιαχνε τον πρώτο του Η/Υ. Γεννημένος τον Μάρτιο του 1992 και απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας των Γρεβενών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον κλάδο του διαδικτυακού προγραμματισμού και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η εμπειρία του στο χώρο του Web Development προέρχεται από την Πτυχιακή του εργασία, η οποία ήταν, η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop / E-Commerce), με βαθμό Άριστα (10) και στην συνέχεια η πρακτική του άσκηση στο γραφείο του Μηχανικού Λογισμικού κ. Μάγγου Ιωάννη, κάτι που συνέβαλε στην περαιτέρω εξέλιξη και στο ακόνισμα των ικανοτήτων του μέσω της εργασίας που του ανατέθηκε κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας. Πλέον, αποτελεί τον Header Programmer του FindUs, έχοντας διεκπεραιώσει αρκετά από τα πιο πρόσφατα έργα της εταιρίας.

Υπηρεσίες που παρέχονται από το FindUs...

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως οι πωλήσεις μίας επιχείρησης μπορούν να αυξηθούν και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, όταν διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσω αυτού. Η εταιρία μας σχεδιάζει το δικό σας E-Shop έχοντας πολυετή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη έρευνα και αρκετές μελέτες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και σε επίπεδο πολυκαταστημάτων, υποστηρίζοντας εκατοντάδες καταστήματα πίσω από μία εφαρμογή.

Αν έχετε ξενοδοχείο ή ένα οποιοδήποτε κατάλυμα και θέλετε να αυξήσετε τις κρατήσεις των δωματίων σας, είναι σίγουρο πως χρειάζεστε ένα On-line Reservation System, δηλαδή ένα σύστημα κρατήσεων που θα δουλεύει για εσάς! Η εταιρία μας σχεδιάζει το δικό σας On-line Reservation System έχοντας πολυετή εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη έρευνα και αρκετές μελέτες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών κρατήσεων, με μία ευρεία γκάμα από επιλογές και υπηρεσίες προς τους ξενοδόχους. Ήδη, δεκάδες ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα χρησιμοποιούν το σύστημά μας.

Η εταιρία μας έχει ήδη σχεδιάσει ένα πλήρες διαχειριστικό σύστημα (CRM) για μεσιτικά γραφεία. Προβάλετε έξυπνα και με όμορφο τρόπο τα ακίνητα της επιχείρησής σας, έχοντας στα χέρια σας ένα εργαλείο απόλυτα παραμετροποιημένο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του γραφείου σας. Τοποθετήστε τα ακίνητά σας στον χάρτη και δώστε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να δει μέσα από μία γκάμα φωτογραφιών όλα σας τα ακίνητα, ώστε να μπορέσει μέσω αυτόματων φορμών να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Δημιουργήστε πολλούς τύπους ακινήτων, δώστε σε αυτά οποιαδήποτε πιθανή ιδιότητα, εισάγετε εικόνες και βίντεο για κάθε ένα από αυτά, ενημερώστε τους χάρτες της Google για το σημείο στο οποίο βρίσκετε το κάθε ακίνητο (προβάλλοντας την περιοχή σε επίπεδο γειτονιάς) και συγχρονίστε το διαχειριστικό σας με οποιαδήποτε απομακρυσμένη πλατφόρμα ακινήτων.

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις των πελατών μας είναι «πότε και σε ποια σελίδα του Google θα δω την ιστοσελίδα μου;»! Η εταιρία μας δουλεύει χρόνια στην έρευνα και αντιμετώπιση αντίστοιχων θεμάτων, έχοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης. Μέσα από το σύστημα διαχείρισης, είτε της ιστοσελίδας σας, είτε του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είτε οποιασδήποτε διαδικτυακής εφαρμογής σχεδιάσουμε για εσάς, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε διάφορες από τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής στις μηχανές αναζήτησης, όπως για παράδειγμα τις λέξεις κλειδιά, τους τίτλους της σελίδας, την σύντομη περιγραφή κ.α. Όλες οι υπόλοιπες τεχνικές παράμετροι σχεδιάστηκαν και αναπτύσσονται καθημερινά από το Findus!

Τέλος, αναλαμβάνουμε την αγορά του Domain Name της ιστοσελίδας σας, όπως και το Hosting σε δικούς μας Servers. Σας παρέχουμε πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σας. Έως και 20 email accounts φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα σας. Δυνατότητα εγκατάστασης έως 8 βάσεων δεδομένων. Upload και Download Times χωρίς όρια!


Responsive Σχεδιασμός

Όλες οι εφαρμογέρς και οι ιστοσελίδες μας είναι σχεδιασμένες και εκτελούνται σε οποιαδήποτε συσκευή και αν έχετε (PC, Tablet, Mobile).

Multi Language

Σχεδιάζουμε τα έργα μας σε όποιες και όσες διαλέκτους επιθυμείτε. Τα συστήματά μας υποστηρίζουν όλες τις γλώσσες του κόσμου.

HTML5 & CSS3

Ακολουθούμε τους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες γλώσσες προγραμματισμού για το web.

Συμβατότητα Browsers

Οι εφαρμογές όπως και οι ιστοσελίδες μας είναι απόλυτα συμβατές και εκτελούνται σε όλους τους γνωστούς browsers.

Αναλυτικό Documentation

Με την παράδοση του έργου, το FindUs σας δίνει έναν αναλυτικό οδηγό για να μπορέσετε να διαχειριστείτε κατάλληλα την εφαρμογή σας.

E-commerce Ready

Το λογισμικό διαχείρισης διαδικτυακού εμπορίου είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει το κατάστημά σας.

Υποστήριξη 24/7

Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας, απαντώντας στα ερωτήματά σας όλο το 24ωρο, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω φόρμας επικοινωνίας.

Αυτόνομη Διαχείριση

Το FindUs αναπτύσσει συνεχώς ένα λογισμικό διαχείρισης διαδικτυακών εφαρμογών το οποίο και σας παρέχει με την παράδοση κάθε έργου.

Σχετικά με εμάς

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα του διαδικτυακού προγραμματισμού μας έχει κάνει κυρίαρχους στην κοινωνία του Internet. Παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη στα έργα μας, με καθημερινή ενημέρωση και συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της αγοράς σε μία σύγχρονη κοινωνία πληροφοριών. Κάνουμε πράξη κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας!

Περισσότερα...

Projects

  • FindUs FindUs Σχεδιάστε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της επιλογής σας...
  • TheSmarts TheSmarts Βρείτε το κατάλληλο gadget για την αγαπημένη σας συσκευή...

Copyright © 2006 - 2018 FindUs.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας