Ας γνωριστούμε!

Δύο λόγια για εμάς

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα του διαδικτυακού προγραμματισμού μας έχει κάνει κυρίαρχους στην κοινωνία του Internet. Παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη στα έργα μας, με καθημερινή ενημέρωση και συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της αγοράς σε μία σύγχρονη κοινωνία πληροφοριών. Κάνουμε πράξη κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας!

Γιατί να επιλέξετε το FindUs;

Από τον Μάιο του 2006, το FindUs σχεδιάζει εφαρμογές και ιστοσελίδες για επιχειρήσεις, ιδιώτες και οργανισμούς, με απόλυτη επιτυχία. Άνθρωποι με επαγγέλματα από διάφορους κλάδους έχουν εποφεληθεί από την παροχή των υπηρεσιών μας. Μεσίτες, Ιατροί, Λογιστές, Γυμναστές, Φυσιοθεραπευτές, Στατιστικολόγοι, Προγραμματιστές και πολλοί άλλοι, έχουν συνεργαστεί μαζί μας για την παραγωγή εφαρμογών προς όφελος της εργασίας τους. Ιστοσελίδες σε δεκάδες διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν σχεδιαστεί από το FindUs. Συστήματα κρατήσεων δωματίων για ξενοδοχεία, Ηλεκτρονικά καταστήματα, Ηλεκτρονικές εφημερίδες, Εταιρικά Sites, Ατομικά-Ιδιωτικά Sites και άλλα.

Ικανότητες

Web Design99%
Application Development99%
Web Marketing96%
S.E.O.97%
Graphics Design99%

Είσαστε πελάτης μας;

ΣΥΝΔΕΣΗ
αποκτηστε προσβαση

Customer Support Center

Η πλατφόρμα CSC (Customer Support Center) έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει τις άμεσες ανάγκες των πελατών μας. Μέσω αυτής, μπορείτε να επικοινωνήσετε γρήγορα μαζί μας για τυχόν προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας. Ενημερωθείτε για την κατάσταση του λογαριασμού σας και λάβετε ενημερώσεις για όλες τις πιθανές αναβαθμίσεις των συστημάτων σας. Ο λογαριασμός σας δημιουργείται από τους διαχειριστές του FindUs και σας αποστέλονται με email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο οι πληροφορίες για το πως θα συνδεθείτε.


136
Πελάτες
149
Ολοκληρωμένα έργα
5483127
Γραμμές κώδικα