Τί σας προσφέρουμε;

Σχεδιάζουμε και φιλοξενούμε σε ασφαλείς και αναγνωρισμένους servers κάθε μορφής ιστοσελίδα (εταιρική, ηλεκτρονικό κατάστημα, σύστημα κρατήσεων, δημοσιογραφική κ.α.) στα μέτρα και τις επιλογές των πελατών μας.

Το FindUs σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή, όπως ακριβώς την φαντάζεστε, ώστε να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη της εταιρικής σας ταυτότητας. Σχεδιάζουμε κάθε μορφής γραφικά, λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, διαφημιστικά banners, CD Covers κ.α.

Εταιρική / Ατομική Ιστοσελίδα

Αν θέλετε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας ή το προφίλ σας στο διαδίκτυο με έναν σωστό και άκρως επαγγελματικό τρόπο, πρέπει να επισκευθείτε το FindUs. Μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και προγραμματισμού ιστοσελίδων και με εμπειρία πολλών ετών, σχεδιάζουμε για εσάς το απόλοιτο διαδικτυακό σας προφίλ. Παρουσιάστε μέσα από κείμενα και εικόνες την επιχείρησή σας, τις υπηρεσίες σας, τους ετήσιους ισολογισμούς σας και ελάτε σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες του site σας. Όλες οι σελίδες που παράγονται από το FindUs έχουν αυστηρά κριτήρια ασφαλείας και είναι προσβάσημες από όλες τις Smart συσκευές (κινητό, tablet, laptot, pc).

Ειδησιογραφικό Site

Με μεγάλη επιτυχία και με την υποστήριξη ενός δικού μας, άκρως επαγγελματικού συστήματος διαχείρισης, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες για εφημερήδες, περιοδικά και γενικότερα ειδησιογραφικά sites. Υποστηρίζουμε ομάδες αρχισυντακτών, συντακτών και αρθρογράφων, δίνοντάς τους πρόσβαση στις ανάλογες περιοχές του συστήματος. Οι σελίδες μας είναι γρήγορες και ανταποκρίνοντε στα δεδομένα του σήμερα. Έλάτε να στήσουμε το δικό σας δέντρο ενημέρωσης πίσω από μία σωστή ανάλυση των κατηγοριών που θα καλύπτει η σελίδα σας και κάντε την ηλεκτρονική σας εφημερίδα μία από τις αγαπημένες σελίδες των αναγνωστών σας.

E-Shop

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως οι πωλήσεις μίας επιχείρησης μπορούν να αυξηθούν και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, όταν διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσω αυτού. Η εταιρία μας σχεδιάζει το δικό σας E-Shop έχοντας πολυετή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη έρευνα και αρκετές μελέτες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και σε επίπεδο πολυκαταστημάτων, υποστηρίζοντας εκατοντάδες καταστήματα πίσω από μία εφαρμογή.

Σύστημα Κρατήσεων

Αν έχετε ξενοδοχείο ή ένα οποιοδήποτε κατάλυμα και θέλετε να αυξήσετε τις κρατήσεις των δωματίων σας, είναι σίγουρο πως χρειάζεστε ένα On-line Reservation System, δηλαδή ένα σύστημα κρατήσεων που θα δουλεύει για εσάς! Η εταιρία μας σχεδιάζει το δικό σας On-line Reservation System έχοντας πολυετή εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη έρευνα και αρκετές μελέτες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών κρατήσεων, με μία ευρεία γκάμα από επιλογές και υπηρεσίες προς τους ξενοδόχους. Ήδη, δεκάδες ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα χρησιμοποιούν το σύστημά μας.

Κατάλογος ενοικιάσεων

Η εταιρία μας έχει ήδη σχεδιάσει ένα πλήρες διαχειριστικό σύστημα (CRM) για μεσιτικά γραφεία. Προβάλετε έξυπνα και με όμορφο τρόπο τα ακίνητα της επιχείρησής σας, έχοντας στα χέρια σας ένα εργαλείο απόλυτα παραμετροποιημένο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του γραφείου σας. Τοποθετήστε τα ακίνητά σας στον χάρτη και δώστε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να δει μέσα από μία γκάμα φωτογραφιών όλα σας τα ακίνητα, ώστε να μπορέσει μέσω αυτόματων φορμών να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Δημιουργήστε πολλούς τύπους ακινήτων, δώστε σε αυτά οποιαδήποτε πιθανή ιδιότητα, εισάγετε εικόνες και βίντεο για κάθε ένα από αυτά, ενημερώστε τους χάρτες της Google για το σημείο στο οποίο βρίσκετε το κάθε ακίνητο (προβάλλοντας την περιοχή σε επίπεδο γειτονιάς) και συγχρονίστε το διαχειριστικό σας με οποιαδήποτε απομακρυσμένη πλατφόρμα ακινήτων.

S.E.O.

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις των πελατών μας είναι «πότε και σε ποια σελίδα του Google θα δω την ιστοσελίδα μου;»! Η εταιρία μας δουλεύει χρόνια στην έρευνα και αντιμετώπιση αντίστοιχων θεμάτων, έχοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης. Μέσα από το σύστημα διαχείρισης, είτε της ιστοσελίδας σας, είτε του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είτε οποιασδήποτε διαδικτυακής εφαρμογής σχεδιάσουμε για εσάς, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε διάφορες από τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής στις μηχανές αναζήτησης, όπως για παράδειγμα τις λέξεις κλειδιά, τους τίτλους της σελίδας, την σύντομη περιγραφή κ.α. Όλες οι υπόλοιπες τεχνικές παράμετροι σχεδιάστηκαν και αναπτύσσονται καθημερινά από το Findus!

Φιλοξενία

Mini Starter

50€ / χρόνο

Starter

100€ / χρόνο

Silver

200€ / χρόνο

Mini Gold

250€ / χρόνο

Gold

300€ / χρόνο

Mini Platinum

400€ / χρόνο

Platinum

500€ / χρόνο

Αναπτυξη εφαρμογης

Το FindUs έχει ήδη σχεδιάσει εφαρμογές για επαγγελματίες από διάφορους κλάδους. Γιατροί, μεσίτες, γυμναστήρια, ασφαλιστές, λογιστές και πολλές ακόμα κατηγορίες επαγγελματιών, έχουν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες ανάπτυξης και σχεδιασμού εφαρμογών που παρέχει το FindUs. Υλοποιούμε κάθε μορφής ιδέα για τη δημιουργία μίας νέας εφαρμογής που θα είναι απαραίτητη για την βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας. Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησής σας από όπου και αν βρίσκεστε, ανανεώστε τα ή προσθέστε καινούρια. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει στο μέγιστο βαθμό και παρουσιάστε μας ένα σχέδιο που θα κεντρίσει και το δικό μας ενδιαφέρον. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet σας και επισκεφθείτε τους πελάτες σας στο χώρο τους. Όλες οι εφαρμογές βελτιώνονται, αναβαθμίζονται και γίνονται καλύτερες μέρα με τη μέρα, καλύπτοντας όλο και περισσότερες από τις ανάγκες σας. Μην χάνετε χρόνο, ελάτε τώρα να συζητήσουμε για την, αποκλειστικά, δική σας εφαρμογή.

Γραφιστικη

Με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και μέσα από πρωτοποριακές ιδέες και μέσα παραγωγής, η ομάδα του FindUs σχεδιάζει κάθε μορφής γραφικό. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την εταιρική σας ταυτότητα. Συζητήστε μαζί μας για την καλύτερη δυνατή επιλογή του νέου σας λογότυπου. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό των διαφημιστικών σας φυλλαδίων, όπως και πάσης φύσεως εκτυπώσεις (αφήσες, προσκλητήρια, εισιτήρια κ.α.). Επίσης, σχεδιάζουμε CD Covers και Albums για καλλιτέχνες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ;

Ας δουλέψουμε μαζί!

Αν έχετε στο μυαλό σας κάποια καλή ιδέα για τη δημιουργία μίας εφαρμογής που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και η ιδέα σας θα γίνει σύντομα πραγματικότητα...